Ny lokalafdeling i Gribskov Kommune

To aktive medlemmer i Dansk Handicap Forbund ønsker at oprette en ny lokalafdeling i Gribskov Kommune og inviterer til stiftende generalforsamling.

12. aug. 2015

Dansk Handicap Forbund har 49 lokalafdeling fordelt over hele landet, og nu vil to aktive medlemmer udvide palletten til 50 med oprettelsen af en ny lokalafdeling i Gribskov Kommune.

Dermed inviteres interesserede til stiftende generalforsamling lørdag 5. september klokken 14.00 i Græsted Frivillighedcenter, Holtevej 8, 3230 Græsted.

Alle er velkomne.

Har du lyst til at vide mere, kan du kontakte Annelise Hansen, telefon 40 19 98 61, e-mail annelise-hansen@live.dk, eller Kirsten Rolfsager, telefon 20 40 42 18, e-mail kirsten@rolfsager.dk.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022