Ny indsats skal sikre ligebehandling af mennesker med handicap

Enheden for Antidiskrimination (EFA) ønsker at tilbyde en ligebehandlingsindsats, som skal fremme ligebehandling af bl.a. mennesker med handicap.

21. maj 2015

Ligebehandlingsindsatsen skal tilbydes til alle landets kommuner og til virksomheder / arbejdspladser, som ønsker at arbejde med og fremme ligebehandling.

Det skriver Udbud.dk.

Formålet med indsatsen er blandt andet at forebygge diskrimination af minoriteter i hverdagen – i mødet med kommunen og på arbejdsmarkedet.

Aftalen træder i kraft ultimo juni 2015 og løber indtil april 2016.