Ny guide til tilgængelige udearealer udkommet

Forlaget Dansk Standard har i samarbejde med God Adgang udgivet en samlig gode eksempler på, hvordan udearealer rundt om i landet er gjort tilgængelige.

17. jun. 2015

Udearealer for alle - Eksempelsamling udkommer som opfølger til Dansk Standards teoretiske håndbog Udearealer for alle, som udkom i 2012.

Formålet med bogen er at få de gode eksempler på god adgang til udemiljøer, som forhåbentligt kan skabe grobund for større udbredelse af øget tilgængelighed og universelt design i den danske natur.

"Det at arbejde med tilgængelighed giver mening. At planlægge, udforme eller anlægge et tilgængeligt udeareal er som at pille et løg, hvor det bliver mere og mere interessant for hvert lag, man tager af. Og belønningen til sidst, når man oplever, at anlægget kan bruges af alle på hver deres måde, er det hele værd," skriver forfatter Ulla Kramer fra God Adgang i bogens forord.

Bogens pointer præsenteres på en temadag i Dansk Standard 24. september. Du kan tilmelde dig temadagen her.