Privatfoto

Ny blog på hjemmesiden

Hvordan forbereder man sig bedst til en rejse, når man får hjælp i alle døgnets timer og sidder i kørestol? Eller hvordan oplever man en festival som Roskilde Festival, når man sidder på hjul? Det er blot nogle af de spørgsmål, Arild Grue Lidin vil kaste sig over i et nyt blog-univers på Dansk Handicap Forbunds hjemmeside.

04. jul. 2017

Et liv med handicap giver nogle ekstra udfordringer i hverdagen, men er ikke væsentligt forskelligt fra et liv som alle andres - det skal ofte bare planlægges bedre og leves!

Netop dét vil Dansk Handicap Forbunds nye blogger Arild Grue Lidin gerne gøre omverdenen klogere på.

Arild er en ung mand på 31 år, som elsker at gå til koncerter og rejse, og så sidder han desuden i kørestol og får hjælp i en BPA-ordning (borgerstyre personlig assistance) 24 timer i døgnet.

”Et liv med handicap giver nogle udfordringer, men egentlige begrænsninger opstår oftest i den enkeltes eget sind. Selvfølgelig er mit liv med et handicap anderledes på visse områder, men det er fuld af muligheder og af skønne oplevelser, selv i det små, hvis man holder øje. Det er klart, at det kræver noget mere forberedelse, end hvis man havde fuldt kontrol over sin krop, og jeg har lyst til at vise folk, hvad den forberedelse består i samt vise mine oplevelser, så alle dem uden handicap kan få en bedre forståelse for et liv som mit, og så andre med et handicap, der måske ligner mit, kan blive inspireret til at prøve nogle udfordringer, som de af forskellige grunde ikke har gjort før,” siger Arild om den nye blog.

Arild har netop lavet sit første blogindlæg fra Roskilde Festival. Se bloggen og læs indlægget her.