Foto: Colourbox.com

Movia vil fjerne de trykte køreplaner og gå rent digitalt: Giv din mening til kende her

PassagerPulsen har brug for din hjælp i arbejdet med at få Movia til at droppe planerne om at fjerne de trykte køreplaner. Fortæl om dit behov for at bevare de fysiske køreplaner direkte til PassagerPulsen her.

19. feb. 2019

Movia vil fjerne de fysiske køreplaner og erstatte dem med digitale informationer via apps, hjemmesider og i nogle tilfælde via digitale informationer på stoppestederne. Efter massiv kritik fra flere sider er Movia nu åbne over for at genoverveje beslutningen.

Derfor har Dansk Handicap Forbund og de øvrige organisationer bag PassagerPulsen brug for din hjælp.

Du skal fortælle Movia, hvorfor du mener, det er en fejl at fjerne de fysiske køreplaner, og hvad det ville betyde for dig, hvis det skete. Ville det blive mere besværligt for dig ikke længere at have informationerne i fysisk form, eller har du en funktionsnedsættelse, som gør det svært for dig at benytte digitale løsninger?

Det er alt sammen vigtig viden, som bør gives videre til Movia, så beslutningen kan træffes på et ordentligt grundlag.

VI HAR BRUG FOR DIN MENING: SKRIV DIT BEHOV FOR trykt TRAFIKINFORMATION HER

Din tilbagemelding sendes direkte til PassagerPulsen, som vil samle alle tilbagemeldingerne og sende dem direkte til Movia i løbet af uge otte.