Foto: Dansk Handicap Forbund

Lykkenummeret er udtrukket – se, om du har vundet

I forbindelse med Dansk Handicap Forbunds julesalg af skrabelodder, er der mulighed for at vinde 500 kr. via et lykkenummer. Nummeret er trukket – er det dig?

16. feb. 2017

Dansk Handicap Forbund har i mange år – repræsenteret ved Kim Kristiansen – haft gang i julesalget af skrabelodder og julekort i Lyngby Storcenter ved København. Det har spredt glæde og hygge, og mens nogle købere har kigget langt efter en lille præmie på skrabeloddet, har andre været heldige.

Flere medlemmer har efter sidste års julesalg henvendt sig til forbundet, da de på deres skrabelod har skrabet et lykkenummer, og nu vil de vide, om de har vundet præmien på de 500 kr., som udloddes.

Lykkenummeret er nu udtrukket, og hvis du sidder med nummer 380386, er du den heldige vinder.

Kontakt forbundet, hvis det er dig.

Tillykke med præmien. Vi glæder os til at høre fra dig.