Foto: Colourbox.com

Lokalpuljen er åben for ansøgninger

Danske Handicaporganisationers (DH) Lokalpulje, som blandt andet yder økonomisk støtte til lokale aktiviteter, er åben for ansøgninger nu og frem til den 4. juni kl. 12.00.

10. maj 2021

Godt fire millioner kroner står i år til at blive uddelt i DH’s Lokalpulje, som har til formål at styrke det lokale handicappolitiske arbejde. Det kan fx være kurser, temadage, møder med lokalpolitikere og aktiviteter, der skaber synlighed om handicap i befolkningen.

Flere lokalafdelinger i Dansk Handicap Forbund har tidligere haft held med at søge penge i puljen, og der er mulighed for at søge hjælp og sparring fra forbundets sekretariat, hvis man ønsker det, ved at tage fat i Claus Jensen, e-mail: claus@danskhandicapforbund.dk, eller Katrine Ibsen Larsen, e-mail: katrine@danskhandcapforbund.dk.

Har I en idé, som I ønsker at føre ud i livet, kan I læse mere om, hvad man kan søge støtte til og proceduren for ansøgningen via hjemmesiden her:

Vi håber, I har mod på at søge til gode aktiviteter lokalt, og vi ser frem til at hjælpe jer i mål.