Foto: colourbox.com

Lokalpuljen 2022 er åben

Lokalpuljen skal styrke det frivillige lokale foreningsliv i hele Danmark og kan søges af lokale handicaporganisationer og -foreninger. Det vil sige, at alle lokalafdelinger under Dansk Handicap Forbund kan søge puljen.

22. apr. 2022

Lokalpuljen er sat i verden for at styrke det lokale foreningsliv i Danmark, og lokalafdelinger under Dansk Handicap Forbund har tidligere haft stor glæde ud af de arrangementer, som lokalpuljen har gjort mulige for dem.

Der kan søges midler til aktiviteter, der finder sted inden for perioden fra den 1. september 2022 til den 30. august 2023.

Ansøgningsfristen er mandag den 30. maj kl. 12:00.

Vi hjælper gerne
Forbundets projektafdeling står klar til at sparre, guide og rådgive om ansøgninger til lokalpuljen:

Claus Jensen: claus@danskhandicapforbund.dk, 92 82 22 02
Katrine Ibsen Larsen: katrine@danskhandicapforbund.dk, 28 34 12 20

Ungdomskredsen i Dansk Handicap Forbund udfordrer normalitetsbegrebet
22. jun. 2022

Ungdomskredsen i Dansk Handicap Forbund udfordrer normalitetsbegrebet

Videoguide: Sådan sikrer din stemme adgangen til MitID
09. jun. 2022

Videoguide: Sådan sikrer din stemme adgangen til MitID

Rapport om udviklingen af forhold for mennesker med handicap forpligter – vi er ikke færdige endnu!
24. maj 2022

Evalueringen er utilstrækkelig, og det nye udspil vil bevare status quo, lyder det fra et skuffet Dansk Handicap Forbund
19. maj 2022