Foto: Colourbox.com

Løb penge ind til Dansk Handicap Forbund

I slutningen af april skydes YOU RUN 2018 i gang. Det er et løb, hvor deltagerne enten løber, går eller donerer et beløb til støtte for en god sag. Du kan i år støtte Dansk Handicap Forbund.

27. feb. 2018

Den 29. april skydes YOU RUN 2018 i gang i København. Løbet er et velgørenhedsløb, hvor deltagerne kan melde sig til at løbe fem eller ti kilometer eller et halvmaraton eller gå fem kilometer. Og mens du går, tjener du penge til en selvvalgt NGO. Det kunne være Dansk Handicap Forbund, som i år er med som støttemulighed.

Er du ikke til at gå eller løbe, har du mulighed for blot at donere et beløb til forbundets arbejde eller støtte en af de løbere, som har valgt at støtte Dansk Handicap Forbund.

Du kan læse meget mere om løbet og mulighederne for at støtte Dansk Handicap Forbund her.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022