Vindene af konkurrencen til leverandøraftenen får overrakt præmien.

Leverandøraftenen var en succes

Dansk Handicap Forbunds første leverandøraften var velbesøgt, og både deltagere og oplægsholdere var glade for, at der var god tid til dialog og fremvisning.

25. aug. 2016

25 var mødt op, da Dansk Handicap Forbund arrangerede den første leverandøraften for medlemmer og andre interesserede. De fremmødte kunne i hyggelige rammer få en god snak og blive sat ind i produkter fra de tre firmaer BPA Pension, Focus People og Welldana Innocare.

Både deltagere, arrangører og oplægsholdere havde en god og lærerig aften.

”Vi er bestemt tilfredse med arrangementet. Deltagerne gav udtryk for, at de var glade, og vi formåede at skabe et fortroligt rum, hvor de på en afslappet måde fik lov at bruge den tid, der skulle til for at spørge ind og afprøve de produkter, der blev præsenteret,” fortæller netværkschef i Dansk Handicap Forbund Kurt Holm Nielsen, som ikke er i tvivl om, at leverandøraftenen ikke er den sidste af sin art.

”Vi har lært en masse af arrangementet, og vi glæder os til at udvikle videre på konceptet på baggrund af de erfaringer, vi har gjort os. I den forbindelse vil jeg da også opfordrer dem, der deltog, til at komme tilbage med ris og ros, hvis der er noget, de mener, vi kan gøre bedre,” siger Kurt Holm Nielsen.

I løbet af aftenen blev der trukket lod blandt deltagerne om tre gavekort til en tur med DFDS med Oslo. Vinderne blev: Melek Akyurek, Annelise Hansen og Mehmet Kucukbagiran.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022