Landsformand Susanne Olsen

Landsformanden ønsker socialpolitikken ’genoplivet’

I flere år har socialpolitik nærmest været et bandlyst ord, mens det har været afløst af et mantra om, at beskæftigelsespolitik altid er vejen frem.

28. aug. 2018

Erfaringerne fra de senere år har dog vist, at fraværet af socialpolitisk tænkning rammer meget hårdt hos de grupper, som er meget syge eller ramt af meget indgribende funktionsnedsættelser. Blandt andet har der på de sociale medier været rejst en debat om, hvorvidt syge mennesker overhovedet hører hjemme i beskæftigelsessystemet, og det er blandt andet denne debat landsformand Susanne Olsen i dag taler ind i et debatindlæg på DenOffentlige.

Læs dagens debatindlæg på DenOffentlige her.