Pressefoto: Claus Bech

Landsformanden går i rette med social- og indenrigsminsteren: nu skal der handles

I begyndelsen af denne uge kom social- og indenrigsminister Astrid Krag i Altinget med en udmelding om, at vi på handicapområdet skal væbne os med tålmodighed, fordi der ikke er nogen ’snuptagsløsninger’. Landsformand Susanne Olsen tog torsdag til genmæle.

08. nov. 2019

Nu vil vi have handling og ikke flere tomme ord, siger landsformand Susanne Olsen torsdag i Altinget.

"Situationen for vores medlemmer er mange steder så desperate, at vi er nødt til at se handling her og nu," siger Susanne Olsen.

Social- og indenrigsminister Astrid Krag forsøger, ifølge landsformanden, at neddæmpe forventningerne til de løsninger, som er nødvendige – for eksempel for mennesker, som får frataget deres hjælp på grund af den mangelende overvågningshjemmel på § 95 – ved at tale om, at der ikke findes nogle snuptagsløsninger på handicapområdet. Og selvom ministeren har ret i det, så må det ikke ende med, at ministren ikke handler.

"Hvis regereingen vil fastholde den tillid, som de har bygget op gennem valgkampen, forståelsespapiret og udmeldinger i løbet af den seneste tid, så er det tid til, at ord bliver til handling for at komme problemerne på handicapområdet til livs," siger hun.

Læs indlægget her.

Ingen erstatning til svømmepigen
23. jan. 2020

Ingen erstatning til svømmepigen

Vind entrébilletter og turpas til Vinter i Tivoli 2020
21. jan. 2020

Vind entrébilletter og turpas til Vinter i Tivoli 2020

Dansk Handicap Forbund til kamp for mærkbare reformændringer af førtidspension og fleksjob
17. jan. 2020

Socialpolitisk Redegørelse 2019 leverer vigtig viden til det politiske arbejde
10. jan. 2020

Socialpolitisk Redegørelse 2019 leverer vigtig viden til det politiske arbejde

Årets sidste nyhedsbrevet fra SAPU og BTPU
20. dec. 2019

Årets sidste nyhedsbrevet fra SAPU og BTPU

Oplever du ændringer i din vederlagsfri fysioterapi?
16. dec. 2019

Oplever du ændringer i din vederlagsfri fysioterapi?