Læs med: Nye blade på nettet

Dansk Handicap Forbund udgiver en række medlemsblade, som vi lægger på nettet, så alle kan læse med. Nu er der nyt fra vores Forældrekreds i FK-nyt, ligesom du også kan læse seneste nummer af Handicap-nyt.

30. maj 2018

Er du medlem af Dansk Handicap Forbund, får du Handicap-nyt ind ad brevsprækken fem gange om året. Har du også takket ja til at være med i én af forbundets specialkredse, får du muligvis også kredsens blad ind ad brevsprækken.

Er du ikke medlem, får du selvfølgelig ingen af bladene, og er det tilfældet, vil vi opfordre til, at du bliver medlem. Det kan du få styr på via vores medlemstilmelding på hjemmesiden.

Indtil da kan du læse nyt nummer af FK-nyt og Handicap-nyt her på hjemmesiden.

God fornøjelse.