Læs Handicap-nyt nr. 4 nu også på hjemmesiden

Handicap-nyt nr. 4 er nu på nettet og kan læses online eller printes ud.

12. okt. 2017

Handicap-nyt nr. 4 har været hos medlemmerne et stykke tid, men for de interesserede, som ikke er medlemmer, kan bladet nu læses direkte her på siden eller printes ud.

I bladet kan du blandt andet læse, at landsformand Susanne Olsen opfordrer medlemmer til at søge job uopfordret. Det gør hun på bagrund af en undersøgelse fra Epinion, som forbundet har fået lavet, som viser, at når mennesker med bevægelseshandicap først er kommet igennem nåleøjet til en samtale, så får de i høj grad jobbet.

Dét og meget mere kan du læse i dette nummer af Handicap-nyt, som du finder HER.

Er du mere til at læse på papir, kan du printe magasinet ud HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022