Dansk Handicap Forbund

Læs det nye FK-nyt her

Forældrekredsens blad, FK-nyt, er udkommet og på vej til medlemmer af Forældrekredsen. Andre kan læse bladet på hjemmesiden.

21. apr. 2016

Forældrekredsen i Dansk Handicap Forbund gik sidste år i luften med et nyt blad, FK-nyt. Nu er blad nummer to udkommet, og interesserede kan læse det her på siden.

Du kan blandt andet læse om hjemmetræning af børn med handicap, et nyt spil 'Retssikkerhedsspillet' fra forbundet og et interview med Forældrekredsens formand, Randi Tolstrup.

God læselyst!

Læs bladet HER.