www.colourbox.com

Længere lyse aftener - længere åbningstider

Med sommerens komme, kommer længere lyse aftener. Derfor udvider Stranden sine åbningstider fra mandag.

08. maj 2016

Fra mandag i uge 19 vil Stranden tilbyde længere åbningstider alle dage. Det betyder, at Stranden vil være åben fra kl. 10.00-18.00 alle ugens syv dage.

Siden åbningen af Stranden i denne sæson har der været en del ændringer af åbningstiderne. Dette har blandt andet skyldtes et lavere besøgstal, end det man havde forventet. Men med solen kommer gæsterne, og det vil de nye åbningstider reflektere.