Køkkenet på Stranden knokler for at blive klar til påskefrokosten.

Kristi himmelfartsdag betyder længere åbningstid på Stranden

Kristi himmelfartsdag nærmer sig, og det samme gør det gode vejr. I den anledning udvider Stranden åbningstiden på og omkring helligdagen.

03. maj 2016

Det er Kristi Himmelfartsdag på torsdag den 5. maj, og det betyder, at åbningstiden på Stranden udvides til klokken 18.00. Det gør den både torsdag og fredag, hvor den normale åbningstid ellers ville være til klokken 16.00.

I det hele taget, melder Stranden, er helligdage at betragte som weekender, hvad åbningstider angår. Det vil sige åbningstid fra klokken 10.00-18.00.

Strandens personale melder desuden, at der mandag i uge 20 vil være åben til klokken 18.00.