Foto: Colourbox.com

Kontingentopkrævning til medlemmer er på trapperne

Kontingent for 2017 bliver opkrævet i løbet af januar 2017 med betaling 1. februar 2017.

09. jan. 2017

Kontingentopkrævningen for 2017 er på vej til medlemmer af Dansk Handicap Forbund.

Medlemmer vil modtage kontingentopkrævningen i løbet af januar måned med betaling den 1. februar.

Er medlemmer tilmeldt PBS, vil de ikke modtage en opkrævning; Opkrævningen vil i stedet fremgå af oversigten fra Betalingsservice.

Enkelt medlemskab for hele 2017 er kr. 310. Parmedlemskab koster kr. 465.

Har man haft Strandkort i 2016 (til Stranden i Charlottenlund), vil man automatisk blive opkrævet for Strandkort sammen med kontingentet. Prisen er uændret kr. 175.

Der vil i forbindelse med Stranden ikke være mulighed for Gæstekort i 2017, men der arbejdes på andre løsninger.

Til de læsere, der endnu ikke er medlem af Dansk Handicap Forbund, kan medlemskab opnås HER.

Godt nytår. Vi glæder os til arbejdet i 2017.