www.colourbox.com

Kontanthjælpsloftet får fortsat konsekvenser

Trods regeringens udmelding om at mennesker med handicap i specialboliger fritages fra kontanthjælpsloftet, så har loftet alligevel konsekvenser for en række andre mennesker med handicap.

29. feb. 2016

Kontanthjælpsloftet vil koste tusindvis af kroner for mennesker med handicap. Også selvom beskæftigelsesministeren og partierne i blå blok har undtaget mennesker, der har fået anvist en handicapegnet bolig af kommunen.

Det skriver DR.

Undtagelsen omfatter nemlig ikke de mennesker med handicap, som selv har fundet deres bolig. Disse mennesker vil altså fortsat kunne se frem til en markant nedgang i rådighedsbeløbet pr. måned, hvilket, Danske Handicaporganisationer frygter, vil risikere at sætte nogle mennesker på gaden.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022