www.colourbox.com

Kom til Skt. Hans aften på Stranden

Dansk Handicap Forbunds vinterbaderforening, Spring og Gys, byder velkommen til Skt. Hans aften på Stranden den 23. juni.

08. apr. 2016

Torsdag den 23. juni klokken 17.30 inviteres til Skt. Hanse aften på Stranden i Charlottenlund nord for København.

Pris pr. person er 150 kroner.

Prisen dækker carvery-buffet inklusiv en halv flaske vin, øl eller sodavand. Efter maden vil der være levende orkestermusik og selvfølgelig bål på Stranden.

Tilmelding skal ske senest den 1. juni med indbetaling på reg.nr. 5011 - kontonummer 000 1442 922 eller i Strandens restaurant.

Der er et begrænset antal pladser, hvorfor der opfordres til hurtig tilmelding.