Kom til politisk debat med RYK

I forbindelse med RYKs generalforsamling lørdag har RYK indbudt en række politikere til politisk debat i forbindelse med valget. Du kan se med via live-stream.

24. maj 2019

Lørdag den 25. maj holder specialkredsen i Dansk Handicap Forbund RYK – Rygmarvsskadede i Danmark generalforsamling. I den forbindelse har de indbudt en række partier til debat. Debatten vil blandt andet dække temaer som retssikkerhed, tilgængelighed, merudgifter og økonomi.

De deltagende politikere er:

• David Trads, A
• Martin Lidegaard, B
• Mette Abildgaard, C
• Dorte Nørbo, F
• Morten Messerschmidt, O
• Hans Andersen, V
• Mai Villadsen, Ø
• Theresa Scavenius, Å

Debatten kan følges direkte på live-stream lørdag den 25. maj kl. 14.45. Allerede fra kl. 12.30 kan du live-streame og dermed følge med i oplæg om blandt andet de udfordringer, der kan være, når man lever med en rygmarvsskade samt om fællesskab og boformer.

GÅ TIL LIVE_STREAM