Kom til handicappolitisk valgmøde

Hvordan bliver der plads til mennesker med handicap i velfærdssamfundet? Det er det centrale spørgsmål, som søges besvaret i aften til valgmøde i Handicapoganisationernes Hus.

09. jun. 2015

De får ofte afslag på hjælp og støtte, de skal slås urimeligt hårdt for at få genoptræning og hjælpemidler, de bliver udsat for hårde besparelser og mister ydelser, de ellers havde ret til.

Mennesker med handicap sidder tilsyneladende længere og længere ude på de tynde grene, når samfundskronerne deles ud. Spørgsmålet er så, hvordan velfærden og virkeligheden ser ud for mennesker med handicap efter valget 18. juni.

Det spørgsmål forsøger Danske Handicaporganisationer, Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen at få svar på ved et valgmøde tirsdag aften kl. 17.00-19.00 i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Ved mødet deltager folketingskandidaterne Mattias Tesfaye (S), Tina Nedergaard (V), Kristian Tørning (DF), Sarah Glerup Kristensen (EL), Holger K. Nielsen (SF) og Andreas Pourkamali (R).

Mødeleder er Sif Holst, næstformand i Danske Handicaporganisationer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål fra salen til panelet. Der er plads til 150 i salen. Der er ikke tilmelding, så man kan risikere at gå forgæves.

Salen lukkes, når pladserne er besat.