Foto: Dansk Handicap Forbund

Kom og mød den nye forpagter på Stranden

Den 1. august åbnede Dansk Handicap Forbunds Stranden i Charlottenlund efter længere tids renovering af udearealerne. Lørdag den 5. august åbner caféen med ny forpagter i køkkenet.

04. aug. 2017

Dansk Handicap Forbunds Stranden i Charlottenlund kunne langt om længe åbne for medlemmer efter at have været under renovering siden i vinter.

Interesserede kan følge renoveringen i billeder fra start, til hvor byggeriet er nået til i dag i DETTE GALLERI FRA STRANDEN.

I forbindelse med åbningen af caféen byder den nye forpagter John Post på åbningsbuffet lørdag den 5. august fra kl. 12.00-16.00.

Buffeten koster 95 kr. pr. person.