Litografier af Lars Nørgaard

Horsens Kunstmuseum udstiller Lars Nørgaard

Horsens Kunstmuseum udstiller i øjeblikket Lars Nørgaard i en soloudstilling på museet. Dansk Handicap Forbund sælger Lars Nørgaards litografier via webshoppen.

17. feb. 2016

Medlemmer af forbundet kender måske kunstneren Lars Nørgaard fra hans litografier, som han i sin tid fremstillede til Dansk Handicap Forbund. Nu kan interesserede se endnu mere af hans arbejde på en soloudstilling på Horsens Kunstmuseum.

Udstillingen åbnede den 30. januar og løber frem til den 8. maj 2016. Interesserede kan iøvrigt smugkigge på de udstillede værker HER.

Og skulle du have glemt, hvordan Lars Nørgaards litografier til Dansk Handicap Forbund ser ud, eller har du lyst til at købe et enkelt eller flere af dem, kan det gøres via forbundets webshop.