Street on Wheels

Kom med til kørestolsskate i Roskilde

For andet år i træk inviterer eventen Street on Wheels til kørestolsskate i Musicon i Roskilde. Køb din billet i Dansk Handicap Forbunds webshop.

23. aug. 2016

Når man har en succes, må den gentages. Sådan må det være, og derfor slår folkene bag eventen Street on Wheels igen dørene op for interesserede, som kan komme og se nærmere på fænomenet kørestolsskate.

Siden sidste år, hvor eventen første gang løb af stablen herhjemme, er populariteten bare vokset og vokset. Blandt andet takket være en event, som blev afholdt i forbindelse med Health & Rehab-messen i Bella Center i København tidligere på året.

I den forbindelse skrev vi om det i Handicap-nyt. Du kan læse artiklen HER.

Den 10. september går det så løs igen i Musicon Hal 12 i Roskilde fra klokken 14.00-20.00. Her kan interesserede komme og se, hvad de erfarne skatere er i stand til på ramperne, og man kan selv få lov at lege og teste sine egne evner på ramperne.

Arrangørerne oplyser, at særligt børn og unge er særligt velkomne, men også familier og venner til kørestolsbrugere er meget velkomne.

For at deltage skal du have billet. De koster 100 kr. stykket, og der sættes 30 stk. til salg.

Så du skal være hurtig, hvis du vil med.

Billetterne kan købes i Dansk Handicap Forbunds webshop HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022