www.bekaempfattigdomnu.dk

Kom med til demonstration for socialt udsatte

Torsdag den 4. februar løber demonstrationen ’Et værdigt liv til ALLE’ af stablen i Danmarks tre største byer. Dansk Handicap Forbunds landsformand Susanne Olsen taler til demonstrationen i København.

02. feb. 2016

”Et samfund skal kendes på, hvordan det behandler sine udsatte, og vores samfund er rigt nok til at udsatte kan leve værdige liv. Skiftende regeringer har med kirurgisk præcision ramt nogle af de mest udsatte grupper hårdest - samtidig med at de, der i forvejen har, har fået mere.”

Sådan skriver arrangørerne bag demonstrationen ’Et værdigt liv til ALLE’, inden de inviterer alle udsatte til at tage del i demonstrationen.

Landsformand i Dansk Handicap Forbund Susanne Olsen taler til demonstrationen i København.

Interesserede kan læse mere på hjemmesiden HER.