Logo: Specialkompasset

Kom med på uddannelsesmesse for unge med særlige behov

Specialkompasset er en uddannelsesmesse for unge med særlige behov. Messen løber af stablen i løbet af september flere steder i landet.

25. apr. 2017

Specialkompasset er en uddannelsesmesse for unge med særlige behov.

På messen kan de unge, deres familie, vejledere og sagsbehandlere få inspiration til fremtiden og høre mere om de forskellige typer uddannelsestilbud, der eksisterer for unge, der ikke lige passer ind i det ordinære uddannelsessystem.

PÅ messen kan man møde udbydere af den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU), specialefterskoler, produktionsskoler, socialøkonomiske virksomheder og andre med fokus på unge med særlige behov.

Specialkompassets hjemmeside og på Facebooksiden lægges løbende gode historier om unge med handicap, psykiske diagnoser og kognitive udfordringer op.

Specialkompassets mål er at inspirere og videreformidle alt det gode arbejde, der bliver gjort rundt omkring.

Messerne afholdes
5. september 2017, Aarhus, Aarhus Firmasport, kl. 9.00-17.00
6. september 2017, Rødekro, Compass Congress Centre, kl. 9.00-17.00
14. september 2017, Odense, Dalum Hallen, kl. 9.00-17.00