Kom med på søskendekursus og mød ligestillede

Det er ikke altid nemt at være den anden part i et søskendepar, hvor den ene har et handicap. Ådalsskolen i Ringsted sætter fokus på de udfordringer, det medfører, og inviterer til søskendekursus.

23. jun. 2015

At være søskende til et barn med handicap kan give grobund for en række tanker og udfordringer, som kan være svære at håndtere for det enkelte barn. Det ved man på Ådalsskolen i Ringsted, og derfor inviteres børn i alderes 9-12 år på søskendekursus, hvor de får mulighed for at møde ligestillede og tale om de udfordringer, de møder i hverdagen, og knytte nye venskaber.

Kurset koster 4.550 kroner pr. deltager. Prisen dækker kursusstedet, overnatning, forplejning, undervisere og kursusmateriale. Der kan være mulighed for at få dækket kursus- og opholdsudgifterne ifølge lov om social service § 41, da kurset er handicaprettet.

I denne pjece finder du meget mere information om kurset og praktikken omkring det.

Du kan desuden læse meget mere om tidligere års erfaringer fra deltagerne her.

Foto: www.colourbox.com.