Musholm

Kom med på rundvisning på Musholm

Sammen med Design for Alle-Netværket åbner Musholm den 22. juni dørene for rundvisning til alle med interesse for tilgængelighed.

30. maj 2016

Musholm har i mange år været brugt som tilgængeligt ferie- og konferencecenter for private og organisationer. For nylig åbnede det nye Musholm med en udvidelse, som baserer sig på principperne om universelt design.

Intentionen bag dette er, at alle mennesker – uanset alder og handicap – skal kunne følges ad og bruge bygningerne på lige vilkår. Både inde og ude.

Læs mere om Musholms udvidelse i Handicap-nyt nummer 2.

Onsdag den 22. juni klokken 15.00-17.00 åbner Musholm dørene for alle interesserede, som kan komme med på rundvisning og høre om principperne og tankerne bag udvidelsen.

Rundvisningen er arrangeret i samarbejde med Design for Alle-Netværket, og det koster 75 kroner for personer, som ikke er medlem af dette netværk. Medlemmer af netværket deltager gratis.

Tilmeldingen til arrangementet skal ske senest den 15. juni HER.