Foto: Colourbox.com

Kom med på kursus i tilgængelighed 2017-2018

Bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU) i Dansk Handicap Forbund afholder nye tilgængelighedskurser for alle interesserede - tillidsvalgte såvel som andre medlemmer. Tilmeldelse efter først til mølle-princippet.

08. feb. 2017

Tilgængelighedskurset fra bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU) vil - hvis du består - gøre dig til tilgængelighedsvejleder i Dansk Handicap Forbund. Kurset kræver ingen forudsætninger, dog vil det være en god ide at medbringe en computer, da meget af tilgængelighedsarbejdet foregår over nettet.

Sted
Tilgængelighedskurset foregår i tre moduler, der alle afholdes på Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Første modul afholdes den 28.-30. april 2017.
Andet modul afholdes den 6.-8. oktober 2017.
Tredje modul afholdes den 20.-22. april 2018.
Alle moduler begynder fredage, ankomst mellem kl. 16.00 og 18.00 og slutter søndag efter frokost.

Kursusindhold
Tegningslæsning, mål og indretning, bygningsreglement, vejledninger, standarder, de bedste handlingsstrategier og redskaber til dialog og forhandling med relevante myndigheder. Der vil være en del hjemmeopgaver.

Deltagerbevis og bedømmelse
Kursisten vil efter hvert modul modtage et deltagerbevis og en bedømmelse, der, hvis den er positiv, giver adgang til næste modul. Efter endt kursusrække vil de kursister, der opnår point nok, blive optaget på listen over Dansk Handicap Forbunds tilgængelighedsvejledere.

Undervisere
Underviserne er medlemmer af BTPU, og personer inden for byggebranchen, fx fra SBi – Statens Byggeforskningsinstitut.

Kursusleder
Sven A. Knudsen fra BTPU

Første modul koster kr. 1.000. Personlige hjælpere deltager gratis.
Rejsegodtgørelse gives efter Dansk Handicap Forbunds gældende regler.

Tilmelding
Kursisterne optages efter først til mølle-princippet. Sidste frist for tilmelding til første modul er senest den 10. april.

Tilmelding skal ske til Sven A. Knudsen, Ågade 120, st.tv., 2200 København N. Tlf. 38 34 06 61 / 40 74 00 61 og e-mail sven_knudsen@webspeed.dk.

Efter optagelse på tilgængelighedskurset fremsendes opkrævning og program. Lifte og andre hjælpemidler kan herefter bestilles hos Sven A. Knudsen.