www.colourbox.com

Kom med og diskuter fattigdom i Danmark

Hvornår er man fattig i Danmark? Dette spørgsmål er udgangspunktet, når SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd inviterer til gå-hjemmøde i København den 10. marts.

17. feb. 2016

I 2013 vedtog den daværende regering en officiel fattigdomsgrænse i Danmark. SFI fik derefter til opgave at undersøge de materielle og sociale levevilkår for mennesker i Danmark, som er økonomisk fattige. Den rapport udkommer i slutningen af februar.

Sidenhen har regeringen afskaffet fattigdomsgrænsen, men diskussionen om, hvornår man er fattig i Danmark, er fortsat relevant.

Derfor inviterer SFI alle interesserede til gå-hjemmøde den 10. marts i København. Arrangementet er gratis.

Læs mere om arrangementet og meld dig til HER.