Foto: Colourbox.com

Juletræ leveret lige til døren – med rabat

Julen nærmer sig, og med den kommer juletræerne ind i husene rundt omkring i landet. TreeTime leverer træet lige til døren, og igen i år har Dansk Handicap Forbund fået et godt tilbud.

25. nov. 2016

Julen er hjerternes fest, men julen er også en travl tid, hvor gaveindkøb, familie-komsammener og julefrokost hurtigt kan fylde kalenderen. Det ved de hos TreeTime, og derfor leverer de juletræer lige til døren.

TreeTime er med i Dansk Handicap Forbunds Erhvervsklub, og derfor tilbyder virksomheden igen i år en rabat, som kan benyttes af alle, som ønsker det.

Du kan gøre brug af rabatten HER .

God jul!