Logo: IBM

IBM leder efter nye medarbejdere: Opfordrer mennesker med handicap til at søge

IBM søger nye medarbejdere til deres Client Innovation Center, som slår dørene op i København den 1. januar 2017.

18. okt. 2016

Dansk Handicap Forbund har gennem vores advisory board (et rådgivende netværk af virksomheder) fået et tip om, at IBM søger et større antal medarbejdere med IT-kompetencer.

IBM opfordrer også mennesker med handicap til at byde ind på disse jobåbninger.

Er du interesseret, og vil du vide mere, så læs mere på HER.

Interesserede kan også kontakte rekrutteringschef Kasper Bach på e-mail: kasperbach@dk.ibm.com eller pr. telefon: 51 63 87 23.

IBM er en del af Dansk Handicap Forbunds Erhvervsklub.