Foto: Line N. Johansen

I regn og slud skal stafetten ud!

Torsdag den 30. august stillede Handicaporganisationernes Hus med ikke mindre end 12 tilmeldte hold til årets DHL Stafet.

31. aug. 2018

Det var dog en våd fornøjelse, og regnen forhindrede desværre kørestolsbrugerne i at gennemføre på løbeholdene, hvorfor flere skiftede til gå-holdet, hvor ruten var mere fremkommelig. Mange af organisationerne var repræsenteret på dagen og både blinde, døvblinde, og mennesker med bevægelseshandicap gennemførte DHL Stafetten, hvilket man må sige afspejlede DH's motto: ”Vi kan mere, end I tror”, som alle bar på ryggen af holdtrøjen.

I år havde Danske Handicaporganisationer inviteret alle deres medlemsorganisationer til at deltage i DHL Stafetten, mens Dansk Handicap Forbund bidrog med planlægning og afvikling. Arrangørerne sørgede for grill, vin og vand, mens "Den glade trøffel" leverede tilbehør og dessert. Der blev både svedt, grinet og snakket på tværs af organisationer, og vi holdt humøret og kampgejsten højt trods det dårlige vejr.

Der skal lyde en stor tak til løbets sponsorer (Bevica Fonden og TA Service). For uden deres bidrag ville det ikke have været økonomisk muligt at gennemføre arrangementer for så mange deltagere og heppere – eller få produceret de flotte blå løbetrøjer.

Vi takker alle som deltog – på gensyn til DHL Stafetten 2019.