Uganda, Operation Dagsværk

HYR EN ELEV den 6. november og støt unge med handicap i Uganda

På Operation Dagsværkdagen den 6. november 2019 vil elever fra alle landets ungdomsuddannelser bytte en dag af deres uddannelse ud med en arbejdsdag. Den fælles indtjening går til et projekt, der vil styrke unge med handicap i Uganda. Du kan være med ved at hyre en elev.

25. sep. 2019

Hvorfor er det en god idé for dig og din arbejdsplads?

• En elev kan give et ungt og kreativt indspark til din arbejdsplads.

• En elev kan klare rengøringen, lageret, frokosten eller andre hængepartier.

• Du bygger bro mellem de unge og arbejdsmarkedet.

• Du kan vise, at din arbejdsplads tager ansvar for globale problemstillinger.

• Du gør noget godt for dig selv, for lokalområdet og for verden.

Hvordan gør du?

Alle virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner kan hyre så mange elever, de ønsker, på Operation Dagsværkdagen. Et stykke arbejde koster minimum 350 kr. for fem timer.

Læg et opslag op på od.dk/jobbank,

kontakt Operation Dagsværkgruppen på den lokale ungdomsuddannelsesinstitution.

Hvad går projektet ud på?

I år sætter Operation Dagsværk fokus på livet som ung med handicap i samarbejde med Danske Handicaporganisationer og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Indtjeningen går til at sikre, at unge med handicap får en erhvervsuddannelse, at oplyse familier og lokalsamfund om handicap, så vi kan komme fordomme til livs, samt at unge med handicap får styrket selvtillid og kan være rollemodeller for andre unge med handicap.

Hyr en elev og støt unge med handicap i at forme deres egen fremtid.

Bliv endnu klogere på projektet her.

Få mere at vide på od.dk/hyrenelev eller kontakt Operation Dagsværk på od@od.dk eller telefon 33 11 45 40.