Forside: Rosengrenen

HPV magasinet nr. 2 / 2016 er på gaden

Dansk Handicap Forbund og HPV-update-gruppen har som målsætning af sikre en mere nuanceret information om HPV-vaccinen, dens sikkerhed og de bivirkningsramtes situation. Læs mere i HPV magasinet nr. 2 / 2016, som netop er udkommet.

07. dec. 2016

Den målsætning er blevet til HPV magasinet, som udkom første gang tidligere på året. Bladet udkommer til alle medlemmer af HPV-update-gruppen under Dansk Handicap Forbund, ligesom det sendes elektronisk til alle, som har interesse for emnet.

HPV magasinet nummer 2 / 2016 er netop kommet fra trykken, og det er på vej i posten til alle medlemmer af HPV-update-gruppen; ikke-medlemmer kan læse magasinet HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022