Hoppede du på den? Dansk Handicap Forbund og Muskelsvindfonden genforenes ikke

Nogle af jer har måske regnet den ud, andre ikke. I anledningen af 1. april offentliggjorde Dansk Handicap Forbund og Muskelsvindfonden, at de gik sammen under fælles navn: Dansk Muskelsvind Forbund. Det gør de ikke.

01. apr. 2018

Traditionen tro var 1. april dagen for en lang række aprilsnar-historier i medierne. I år spillede Dansk Handicap Forbund og Muskelsvindfonden med ved i fællesskab at annoncere, at de blev genforenet efter 47 års ulykkelig separation under det fælles navn Dansk Muskelsvind Forbund.

Det var alt sammen en aprilsnar. Dansk Handicap Forbund og Muskelsvindfonden består som to selvstændige foreninger, men det gode samarbejde fortsætter.

”Der er intet nyt i denne omgang. Vi fortsætter, som vi har gjort altid, med et godt samarbejde, og det er jeg godt tilfreds med,” siger landsformand Susanne Olsen.