Foto: DSB

Hjælp DSB med at blive bedre!

DSB gennemfører i øjeblikket en undersøgelse for at forbedre servicen over for mennesker med bl.a. fysiske handicap. Til det har de brug for dig!

11. sep. 2018

Hos DSB vil vi gerne blive bedre til at møde behov for køb af billet og bestilling af assistance hos kunder med bl.a. fysiske handicap. Derfor vil vi sætte stor pris på din deltagelse i vores undersøgelse, som består af højest 14 spørgsmål afhængig af, hvordan du besvarer de enkelte spørgsmål.

Din besvarelse vil være anonym. De indsamlede besvarelser bruger vi internt til forbedring af vores ydelser for bl.a. personer med fysiske handicap.

På forhånd tak for din hjælp.

Link til undersøgelsen er her.