Foto: Colourbox.com

Hjælp DH: Hvad er konsekvenserne af kontanthjælpsloftet?

Danske Handicaporganisationer forsøger at skabe et overblik over de konsekvenser, som kontanthjælpsloftet har haft. De har derfor lavet en anonym spørgeskemaundersøgelse, som skal bruges til at få opmærksomhed på problemerne.

23. feb. 2017

1. oktober trådte kontanthjælpsloftet i kraft. Og mange mennesker med handicap er blevet skåret i kontanthjælpen.

Hvis du er en af de borgere, der har fået reduceret din ydelse, må du meget gerne deltage i Danske Handicaporganisationers (DH)ndersøgelse.

Interesserede kan deltage i undersøgelsen HER.

Spørgeskemaet består af ni korte spørgsmål, og det tager under fem minutter at udfylde. Svarene skal være hos DH senest den 14. marts, hvor resultaterne vil blive samlet ind.

DH og Dansk Handicap Forbund takker for deltagelsen.