Pressefoto

Health & Rehab Scandinavia slår dørerne op tirsdag den 15. maj

Helath & Rehab Scandinavia åbner tirsdag. Dansk Handicap Forbund er med.

14. maj 2018

Health & Rehab Scandinavia 2018 skydes i gang tirsdag den 15. maj i Bella Center i København. I løbet af de tre dage frem til den 18. maj kan publikum komme og besøge mere end 200 udstillere og evt. deltage i de mere end 220 events og faglige seminarer, som er programsat.

Ligesom i tidligere år er Dansk Handicap Forbund repræsenteret med en stand, og vi står klar til en snak på standummer C1-020. Vi glæder os til at se mange af jer.

Der er gratis entré. Messen er åben alle tre dage fra klokken 09.00 til 17.00.