Forsiden af Børne- og Socialministeriets Handicappolitisk Redegørelse 2018

Børne- og Socialministeriets Handicappolitisk Redegørelse 2018 er udkommet

Hvert andet år udgiver Børne- og Socialministeriet en samlet beskrivelse af de forskellige initiativer og lovændringer, som er foretaget på handicapområdet. 2018-udgaven er netop udgivet, og den er værd at kaste et blik på.

19. dec. 2018

Handicappolitisk Redegørelse 2018 fra Børne- og Socialministeriet tager afsæt i FN’s Handicapkonvention og udarbejdes i samarbejde med en række ministerier på tværs. Og den er værd at dykke ned i, mener landsformand Susanne Olsen.

”På trods af mange gode initiativer, så ser vi i Dansk Handicap Forbund mange udfordringer – også på de områder, som er nævnt i redegørelsen. Det vil vi selvfølgelig blive ved med at minde politikerne om. Vi sætter dog stor pris på denne samlede fremstilling, som inddrages og anvendes aktivt i det handicappolitiske arbejde i vores forbund, og jeg vil opfordre medlemmer og andre interesserede i at læse redegørelsen,” konstaterer hun.

LÆS REDEGØRELSEN HER HANDICAPPOLITISK REDEGØRELSE 2018.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022