Forsiden af Børne- og Socialministeriets Handicappolitisk Redegørelse 2018

Børne- og Socialministeriets Handicappolitisk Redegørelse 2018 er udkommet

Hvert andet år udgiver Børne- og Socialministeriet en samlet beskrivelse af de forskellige initiativer og lovændringer, som er foretaget på handicapområdet. 2018-udgaven er netop udgivet, og den er værd at kaste et blik på.

19. dec. 2018

Handicappolitisk Redegørelse 2018 fra Børne- og Socialministeriet tager afsæt i FN’s Handicapkonvention og udarbejdes i samarbejde med en række ministerier på tværs. Og den er værd at dykke ned i, mener landsformand Susanne Olsen.

”På trods af mange gode initiativer, så ser vi i Dansk Handicap Forbund mange udfordringer – også på de områder, som er nævnt i redegørelsen. Det vil vi selvfølgelig blive ved med at minde politikerne om. Vi sætter dog stor pris på denne samlede fremstilling, som inddrages og anvendes aktivt i det handicappolitiske arbejde i vores forbund, og jeg vil opfordre medlemmer og andre interesserede i at læse redegørelsen,” konstaterer hun.

LÆS REDEGØRELSEN HER HANDICAPPOLITISK REDEGØRELSE 2018.

Så er det igen tid til at søge Lokalpuljen 2019
19. jun. 2019

Så er det igen tid til at søge Lokalpuljen 2019

Velfærdsteknologi er godt – men det skal gøres med udgangspunkt i brugeren
19. jun. 2019

Velfærdsteknologi er godt – men det skal gøres med udgangspunkt i brugeren

Folkemøde 2019: Retssikkerhed i en ny tidsalder kræver brugerinddragelse

Folkemøde 2019: Retssikkerhed i en ny tidsalder kræver brugerinddragelse

Folkemødet 2019: Byggeriet vil gerne tage samfundsansvar, men vil de også tage ansvar for at bygge til alle?

Folkemødet 2019: Region Hovedstaden har fokus på tilgængeligheden

Folkemødet 2019: Region Hovedstaden har fokus på tilgængeligheden