www.colourbox.com

Handicaporganisationer vil have status på inklusion i folkeskolen

Det er tid til at tage temperaturen på inklusionen i den danske grundskole. I Danske Handicaporganisationer (DH) vil de gerne vide, hvordan forældre til børn med handicap oplever inklusionsprocessen. Hjælp DH med at udbrede kendskabet til undersøgelsen.

04. mar. 2016

Det er en værdifuld viden, som DH efterfølgende skal bruge for at kunne arbejde politisk for at forbedre inklusionen af børn med særlige behov.

Målgruppen for spørgeskemaundersøgelsen er forældre til børn med handicap i skolealderen. Det er ikke nødvendigt, at man er medlem af en handicapforening for at svare på spørgsmålene.

Hjælp DH med at videreformidle spørgeskemaet til alle relevante personer i dit netværk. Spørgeskemaundersøgelsen løber ind frem til den 20. marts 2016.

GÅ TIL UNDERSØGELSEN