Handicap-nyt er på nettet

I årets sidste nummer af Handicap-nyt fejrer vi julen, som vi plejer. På forsiden hylder vi en af de julesælgere, som har gjort en stor forskel for forbundet i mange år.

12. dec. 2017

I dette sidste nummer af Handicap-nyt i 2017 kan du blandt andet læse om Kim Kristiansen, som sælger julekort for Dansk Handicap Forbund. Det gør han fra sin faste plads i Lyngby Storcenter, hvor han har solgt fra de sidste knap 20 år.

Kim har blandt andet solgt julekort for forbundet i 43 år, og i den forbindelse blev det besluttet at lave et julekort af Kim, som nu kan købes eksklusivt af kunderne, som kommer forbi ham i Lyngby Storcenter.

Ud over Kim kan du læse om Ungdomskredsens årskalender for 2018, hvori de sætter fokus på kropspositivisme. Kalenderen var iøvrigt en tur i Go' Morgen Danmark og i TV2 Nyhederne, og der er stadig få kalendere tilbage til jer, der mangler en julegave eller mandelgave.

Kalenderen fra UK kan købes via forbundets webshop.

I sidste Handicap-nyt udskrev redaktør Bente Rødsgaard også en konkurrence om en RAM'N. Vinderen blev C. Bundgaard fra Silkeborg. Vi takker for alle besvarelserne og ønsker stort tillykke til vinderen.

Hele bladet kan LÆSES HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022