Handicap-nyt er online - husk også EKSTRA

Redaktionen har endnu engang arbejdet hårdt på at få medlemsbladet ud til forbundets medlemmer. Det fysiske blad har ramt postkasserne, og nu kan Handicap-nyt nr. 4 2018 også læses her på hjemmesiden.

04. okt. 2018

Handicap-nyt nummer 4 2018 ramte medlemmernes postkasser i slutningen af september. Nu kan alle jer, der ikke har modtaget det med posten, også læse med, da det det netop er lagt online her på hjemmesiden.

LÆS HANDICAP-NYT NR. 4 2018.

Husk også Handicap-nyt EKSTRA
Redaktionen har desuden, siden starten af 2018, arbejdet med at udvikle Handicap-nyt EKSTRA, hvor vi udgiver materiale, som der ikke blev spalteplads til i det fysiske blad.

Det er fx blevet til en video fra sommerens Rehabmesse i Bella Center i København og et længere interview med Morten Løkkegaard, som sidder for bordenden for Europa-Parlamentet i forhandlingerne om fælleseuropæiske regler på handicapområdet.

GÅ PÅ OPDAGELSE PÅ HANDICAP-NYT EKKSTRA HER.