Handicap-nyt EKSTRA er klar

En række af artiklerne i Handicap-nyt nummer 1 2019 har bredt sig ud over bladets trykte sider. De kan nu læses på hjemmesiden.

11. feb. 2019

Det er ikke alt, der bliver plads til i Handicap-nyt, og nogle gange er en samtale eller et interview så interessant, at vi gerne vil dele det med alle jer, der læser med her på hjemmesiden og i det fysiske blad.

Det gør vi på Handicap-nyt EKSTRA, hvor du i denne omgang blandt andet kan høre en samtale om det sociale oprør med chefredaktør på DenOffentlige.dk Nick Allentoft.

LÆS OG LYT: HANDICAP-NYT EKSTRA NR. 1 2019 ER KLAR