Foto: DSB/René Strandbygaard

Handicap-assistance med DSB gøres landsdækkende

DSB gør pr. 13. december handicap-assistancen landsdækkende og udvider dermed servicen fra de nuværende 60 største stationer.

30. nov. 2015

Det bliver nemmere at komme med toget, hvis man har brug for assistance til at komme ind og ud. Det skriver DSB i en nyhed på deres hjemmeside.

Dermed bliver det pr. 13. december muligt for passagerer med handicap at bestille assistance til alle landets stationer. Og det vækker glæde hos Danske Handicaporganisationer, og hos DSB håber man på, at den nye landsdækkende service vil være med til at øge mobiliteten for passagererne.

”Det skal være nemt for alle kunder at rejse med tog. Det arbejde vi løbende på at forbedre. Jeg betragter vores nye landsdækkende service som et væsentligt tiltag,” siger økonomidirektør i DSB Thomas Thellersen Børner ifølge DSB’s hjemmeside.

Ud over den landsdækkende service udvider DSB antallet af stationer, hvor det ikke er nødvendigt at bestille assistance. Det skyldes, at perronerne på de udvalgte strækninger er blevet moderniseret, og der standser kun tog med lav indstigning.

LÆS MERE: DSB GØR HANDICAP-ASSISTANCE LANDSDÆKKENDE