Pressefoto: Per Morten Abrahamsen

Glad Teater søger skuespillere

Går du med en skuespiller i maven, har du nu chancen for at blive en del af Glad Teaters ensamble. Audition den 25. januar 2017 i København.

07. dec. 2016

Glad Teater er et unikt teater, som henvender sig til mennesker med funktionsnedsættelse. Pladserne i ensamblet bliver sjældent ledige, og derfor opfordres alle interesserede til at deltage i audition til en plads. Det foregår den 25. januar 2017 i København, og tilmelding til audition skal ske pr. e-mail senest den 16. januar 2017.

For at komme i betragtning til en plads på teatret skal man være fykldt 18 år, have lyst til at arbejde på et teater og bruge sin krop og stemme. Derudover er det et krav, at man har en bevilling til beskyttet beskæftigelse § 103 under serviceloven.

Arbejdstiden vil typisk være mandag til torsdag fra kl. 8.30-15.00. Fredag er hjemmedag, og der vil desuden forekomme aften- og weekendarbejde i forbindelse med prøver og forestillinger.

Interesserede kan læse mere om audition og det efterfølgende forløb på Glad Teaters hjemmeside HER.

Er du interesseret, eller kender du nogen, som kunne være interesseret, opfordrer teatret til, at du kontakter teaterleder Jesper Michelsen på e-mail jesper@gladteater.dk eller HR-ansvarlig Mai Ji Pedersen på e-mail mai@gladteater.dk.