Rigsdagsbygningen i Berlin har en rampe, som kan bruges af alle, og som fører til bygningens kuppel. Foto: Colourbox.

Fyraftensmøde hos SBi den 22. marts kl. 15.00-17.00

Kom til fyraftensmøde og få styr på begreberne universel design og tilgængelighed.

09. mar. 2018

Universel design og tilgængelighed er to begreber, man ofte hører om. Men hvad dækker begreberne? I arkitekt- og designkredse bruger man tit nogle begreber, som man tror, alle ved, hvad dækker, men er det sandt? Er tilgængelighed fx noget helt andet end universel design?

Eksperter i tilgængelighed
På mødet vil seniorforsker Camilla Ryhl og civilingeniør Søren Ginnerup gøre os alle klogere på begreberne. Ved samme lejlighed får du også mulighed for at høre, hvad man lærer på masteruddannelsen for universel design og tilgængelighed, og hvordan det går kandidaterne efter endt uddannelse. Med andre ord er der lagt op til en spændende eftermiddag med mulighed for at få sat nogle vigtige begreber på plads.

Tid og sted: 22. marts kl. 15.00 – 17.00. Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) på Aalborg Universitet i Sydhavnen København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København S

Netværket Design for Alle står bag arrangementet.

Læs mere her http://www.design-for-alle.dk/fyraftensmoede-hos-sbi.