Foto: Dansk Handicap Forbund

Fuld fart på byggeriet på Stranden

Byggeriet på Stranden er nu for alvor gået i gang. Hidtil har vejret været med os, om end højvande- og stormflodsvarsler har fået adrenalinet lidt op hos os alle, fortæller direktør Jens Bouet, Dansk Handicap Forbund.

03. feb. 2017

Som det ses af billederne nedenfor, har de første skridt været at få fjernet al vegetation og gammel flisebelægning. Dernæst er der blevet gjort klar til selve anlægsarbejderne. Dette arbejde begynder ude i vandet.

”Hidtil har arbejdet ikke været påvirket af uforudsete udfordringer i større omfang, og vi holder tidsplanens afleveringstidspunkt ultimo april 2017,” fortæller direktør i Dansk Handicap Forbund Jens Bouet.

Selve Stranden som område er siden november 2016 udlagt som byggeplads, hvorfor al uvedkommende færdsel er strengt forbudt. Det betyder i praksis, at alle andre, som ikke er ansat hos entreprenøren, rådgiveren eller hos bygherren, skal søge tilladelse om ophold på byggepladsen.

Byggeriet på Stranden sker med økonomisk støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Og til de interesserede, som kunne tænke sig at se, hvordan det hele kommer til at se ud, når byggeriet er færdigt, kan gå på opdagelse i tegningen HER

Collage fra Stranden.png