For første gang i Danmark: Roskilde indtages af kørestolsskatere

For første gang nogensinde bliver det muligt at opleve nogle af verdens bedste kørestolsskatere i aktion, når de til september i Roskilde besøger Musicon.

18. aug. 2015

For kun 50 kroner har du mulighed for at se nogle af verdens bedste kørestolsskatere, som vil dele ud af deres erfaringer og undervise interesserede i kørestolsskate.

Eventet er det første af sin slags i Danmark. Arrangementet foregår 12. september klokken 14.00-21.00 på Musicon i Roskilde, og billetter købes gennem Dansk Handicap Forbunds webshop.

KØB BILLIET: DANSK HANDICAP FORBUNDS WEBSHOP

Billetten sendes direkte fra arrangørerne pr. e-mail, og du bedes derfor huske at oplyse din e-mailadresse ved bestilling af billetten.

Antallet af billetter er i første omgang begrænset til 30 stk., og interesserede opfordres derfor til at reagere hurtigt og få bestilt billet til dette unikke arrangement.